Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeNūhouʻO kaʻimiʻana i ke koena o ka mauʻu kūlohelohe: Pehea ka maikaʻi o ka lōʻihi i ka wā e maloʻo ai?

ʻO kaʻimiʻana i ke koena o ka mauʻu kūlohelohe: Pehea ka maikaʻi o ka lōʻihi i ka wā e maloʻo ai?

2023-11-16
ʻO ka hoʻopiliʻana o ka mauʻu kūlohelohe ma kāu lawn mua he koho kupaianaha, ke hāʻawiʻana i ka hana a me ke kūʻana i nā pilikia a me ka lepo. Eia naʻe,ʻo kahi nīnau nīnau maʻamau: e hiki ke loaʻa ka mauʻu i ka mauʻu I loko o kēia blog, ua hana mākou i loko o ka hopena o ka nui o ka waimaka ma keʻano he mau mea paʻaʻole e hoʻomau i nā kūlana kūponoʻole e hoʻopau ai.
artificial grass
Hiki i ka mauʻu ke maloʻo?

ʻOiaʻiʻo, hiki i ka mauʻu ke maloʻo ke maloʻo, akāʻaʻole kēia e noiʻoleʻia me nā pilikiaʻole. ʻOiai e lawa ana kēia hopena wai-maikaʻi-maikaʻiʻole e pono ai, ua lawa ia e lilo i ka'ōpū. He nui nā hale home home Hoʻopili ka hoʻolālāʻana o ka mauʻu i kahi pale i hoʻohuliʻia, e hoʻomaʻamaʻa i ka wai i ka wai ma waena o ka mauʻu a i loko o ka waihona subiage kūponoʻole. No laila,ʻaʻole hopohopo ka lau o ka mauʻu, e like me ka mea i kūkuluʻia e like me ka hanaʻana i ka ua, a me nāʻano likeʻole i ke kauʻana i kahi hoʻopiʻi aesthetic.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona o ka mauʻu syntheticʻo ia konaʻano, e kūpono ana i nā kikowaena a me nā wahi waho. Ua hoʻokomo i ka manawa i kohoʻia, e koi ana i ka lau o ka lōʻihi o ka hoʻohanaʻana i ka nui o ka lōʻihi.

ʻO nā manaʻo hope loa:ʻO nā kānalua kānalua

I ka hopena, hiki i ka lau nahele ke hiki ke maloʻo, i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai. Eia nō naʻe, hiki i nā pilikia hiki ke loaʻa i nā'ōnaehana Frainage kūponoʻole, kūponoʻole ka mālamaʻana, a iʻole ka hōʻiliʻiliʻana o ka mold a me kaʻohiʻana. Hiki i ka mālama maʻamau a me ka nānāʻana i kēia mau hopohopo, e hōʻoia ana i ka longonvity a me ka nani o kāu mauʻu kūlohelohe.
Waterproof Artificial Grass
Nā loulou kūloko
HomeNūhouʻO kaʻimiʻana i ke koena o ka mauʻu kūlohelohe: Pehea ka maikaʻi o ka lōʻihi i ka wā e maloʻo ai?

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna