Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeNūhouEʻike i ka maʻalahi a me ka maikaʻi o keʻano o ka lau nahele

Eʻike i ka maʻalahi a me ka maikaʻi o keʻano o ka lau nahele

2023-10-13
I nā makahiki i hala iho nei, ua loaʻa ka nui o ka lau nahele e like me keʻano kūpono a me ka pono kūpono no ka hoʻopaʻaʻana iʻelua mau'āpanaʻelua. Ua lilo kēia huahana Innovative i koho i ke koho i makemakeʻia ma luna o ka hui maʻamau o ka lole seam a me ka glue, e hāʻawi i kahi ala maʻalahi. Hāʻawi ka lau nahele e hāʻawi i kahi paʻa paʻa, mālama i ka manawa a me ka hanaʻana, e hana ana iāʻoe i nā mea hoʻohana i nā mea kanu systemast.

Ke hoʻomau neiʻo ia iʻelua mau'āpana o ka lau o ka lau nahele i kahi kaʻina kūpono, hāʻawiʻia iāʻoe e hahai i nā pae kūpono. Ināʻoe e hana pū me nā'āpana liʻiliʻi,ʻoi aku ka nui o nā'āpana a iʻole nā'āpana nui, e hana ana i kahi seam iʻikeʻia. Hiki i kahi kikowaena maoli ke lilo i ka hapaʻole, no laila he mea he kumukaha pono e hōʻoiaʻiʻoʻia e hoʻokaheʻia. E hoʻokaʻawale mākou i nā hana no ka hoʻohana ponoʻana i ka nui o nā lau nahele e hoʻopaʻa i kāu mauʻu synthetic.
Synthetic turf
1. Nā kihi lau nahele

E hoʻomaka ma ka hōʻoiaʻana ua loaʻa iāʻoeʻelua mau kihi i hoʻomākaukauʻia eʻelua mauʻaoʻao. Eʻoki pono i kahi kokoke e like me ka hiki ke hiki i ka lālani gauge me kaʻole o ka hoʻopilikiaʻana i nā FIRGE FIGBES. Hoʻomaopopo kēia i kahi maemae, laina kūpono no ka seamless butt-hui pū.

Pro TIP: Uaʻoki mauʻia mai kaʻaoʻao o ka mauʻu,ʻaʻole mālama eʻoki i nā pale mauʻu. Ke hoʻokau nei i kahi kihi hana, e wehe i 3 a 4 Gauge Roads no kahi kihi maʻemaʻe e seam.

2. E laina i ke kai

Ma hope o ka ho'ēmiʻana i nā kihiʻelua, e hoʻoponopono pono iā lākou. E loaʻa i kahi kokoke i 1/4 inch gap ma ka seam holoʻokoʻa, mimicking i ka lālani gauge row i loko o kou mauʻu. Hiki i nāʻano sublet spacing e hele mai ma muli o ka hanaʻana, e kau ana i ka wā o ka hoʻonohonohoʻana, a iʻole keʻokiʻana.

Pro noi E hōʻoia e pili ana i nā lālani Gauge, a me nā hoʻokūkū helu grain.

3. E hoʻonohonoho iā Seam Gap

I kēia manawa, e hoʻomākaukau no ka palapala noi. E hoʻomoʻi i ka mauʻu i hoʻokahi hope, e paʻa ana ia ma kahi o nā kui pōkole. E hana hou i kēia kaʻina ma keʻano holoʻokoʻa a ma nāʻaoʻaoʻelua e hana ai i kahi'āpana a iʻole ke kahawai paha no ka hōʻailona seam.

Pro noi E makaʻalaʻaʻole e hana i ka hana a iʻole kūlou i kekahi o nā kui pōkole i loko o ka mauʻu.

4. E kau i Seam Tape

E ana i ka lōʻihi o ke kai aʻokiʻoki i ka lōʻihi o ka lōʻihi o Seam Tape mai ka'ōwili. Mālama i kekahi kihi o ka lipine, me kaʻaoʻao sticky, e hoʻohana ana i kahi kui e pale aku ai i ka neʻeʻana. A laila e hoʻolōʻihi i ka tape i kēlā me kēia kihi o ka seam a hoʻopaʻa hou iā ia me kahi kui. No nā Seams lōʻihi, pono pahaʻoe e hoʻopaʻa i ka tape i kekahi mau wahi i loko o ka seam ma luna o ka seam e mālama ai.

Pro TIP: Me nā kānakaʻelua, e lilo kēia hana i mua, e like me ke kanaka e kū i kēlā me kēia kihi o ka seam e palekana ai. E ho'āʻo e hoʻololi i ka hapalua o ka pākuʻi o ka pahu me kahi e hālāwai ai ke kai.

5. E kau i ka mauʻu

Ke hele nei ka tape i kahi, hoʻomaka i ka hoʻokaʻawaleʻana i kekahiʻaoʻao o ka mauʻu ma ka weheʻana i hoʻokahi hapa o ka kiʻiʻoniʻoni. Ināʻaʻole i hoʻokaʻawaleʻia ke kiʻiʻo Seam Tape i nā'āpanaʻelua, e wehe i ka pepa kiʻi holoʻokoʻa holoʻokoʻa ma kēia kahua. E hoʻohaʻahaʻa i ka mauʻu, e wehe i nā kui pōkole i kou heleʻana, eʻae ana i ka hanaʻana i ka lipe. E hana hou i kēia kaʻina no ka lōʻihi holoʻokoʻa o ka seam a me kēlāʻaoʻao.

Pro noi Ināʻoe e kau nei i nāʻaoʻaoʻelua a me nā haʻahaʻa, hoʻohaʻahaʻa i ka mauʻu i ka seam tape simually.

6. E hoʻopaʻa i ka mauʻu

Ma hope o ka hōʻoiaʻana i ka mauʻu i hoʻonohonohoʻia i ka seam a ua hauʻoliʻoe i ka hopena,ʻo ia ka manawa e palekana ai. E noi i ke kaumaha ma ke kai e hōʻoia ai i ka paleʻana i ka mauʻu Hiki ke loaʻa i kēia ma ka heleʻana i ke kauʻana i ka seam a iʻole e kau ana i kekahiʻano o ke kaumaha. Me keʻano o ke kohoʻana, e noʻonoʻo pono i ka hoʻokomoʻana i ka mauʻu manu a me ka ikaika i hoʻohuiʻia i ka ikaika.

Pro noi Hiki i ka hoʻohuiʻana i nā kui ma ke kai ke hoʻonui i ka palekana,ʻoi aku ka nui o nā seams ma luna o 20 mau wāwae lōʻihi.

Ke kohoʻana i ka pā o ka mauʻu maikaʻi loa

Ke kohoʻana i ka pā o ka lau kūpono kūpono e hōʻoia ai e hōʻoia i kahi hoʻonohonoho mau loa a lōʻihi loa. Eia kekahi mau hiʻohiʻona kī e noʻonoʻo ai i ke kohoʻana i ke kīwī kiʻekiʻe loa:

1.ʻO ka laulā nui: E koho no ka tape ma ka liʻiliʻi loa 6 iniha ākea, e hāʻawi ana i kēlā me kēiaʻaoʻao o ka seam no ka hoʻomauʻana i kēlā me kēia

2. Nā mea waiwai: E hōʻoia i ka TAPE i ka wai a hanaʻia i nāʻano hana koʻikoʻi i hoʻolālāʻia e pili ana i nāʻano likeʻole a me nā mea e like me ka palekana.

3.ʻAʻole pono: E koho i kahi pākeke maʻamau maʻamau e hōʻoia ai i ka wā e hōʻoia ai i ka palekana o nā keiki a me nā holoholona.

4. Ke kākoʻo nei i ka kiʻiʻoniʻoni: he kiʻi kiʻi hope e hiki ke weheʻia i nā'āpanaʻelua i maʻalahi i ke kaʻina hana i ka hana o nā hewa.

5.ʻO ka pāluaʻelua: Inā hiki i kouʻaoʻao keʻae i ka hoʻopiliʻana i ka pā, e noʻonoʻo i ka hoʻohanaʻana i ka helu pālua e hoʻonuiʻia ai.
anchoring artificial turf
ʻO Harvity ka maʻalahi a me ka maikaʻi o ka pā o nā lau nahele e hoʻokō ai i nā systelas sysnthes synthetic. Me nā hana kūpono a me nā'āpana kūpono, hiki iāʻoe ke hana i kahi scawless a me ka durable seam e hoʻonui ai i keʻano o kāu māla nui.

Nā loulou kūloko
HomeNūhouEʻike i ka maʻalahi a me ka maikaʻi o keʻano o ka lau nahele

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna