Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeNūhouKeʻimi nei i kaʻike o ka hoʻokomoʻana i nā lau kūlohelohe ma ka lepo

Keʻimi nei i kaʻike o ka hoʻokomoʻana i nā lau kūlohelohe ma ka lepo

2023-12-05
Ke hele mai nei i ka hoʻololiʻana i kāu wahi waho, e puka mai ana ka mauʻu a me ka mālamaʻana i ka wai a me ka waiwai o ka wai Eia nō naʻe,ʻo ka hoʻonohonoho ponoʻana o ka mauʻu kūlohelohe ma luna o ka pono e koi i ka hoʻomākaukauʻana i ka hoʻomākaukauʻana a me ka hoʻomaikaʻiʻana i kahi hoʻonohonoho kūikawā. Aiaʻo Gacci ma aneʻi e alakaʻi iāʻoe ma o nā noʻonoʻo pono no ka waihoʻana i ka mauʻu kūlohelohe ma ka lepo.
DIY Install Artificial Grass
Hiki iaʻu ke hoʻokomo i ka mauʻu kūlohelohe ma luna o nā lau kūlohelohe?

ʻO ka pane he paʻaʻole. ʻO ke kī i kahi hoʻonohonoho o ka papaʻaina maikaʻi e pili ana i ka weheʻana i ka mauʻu kūlohelohe a me nā mea hana pilikino. ʻO kahi waihona kūpono kūpono ma mua o ka waihoʻana i ka turf kūlohelohe ma ka lepo. Ke ho'āʻo nei e hoʻokomo i ka Turf Turf pololei ma luna o ka mauʻu kūlohelohe hiki ke hopena i kahiʻano unaven a me kaʻikeʻole i ka pōʻino. ʻO ka heleʻana o ka uluʻana o ka mauʻu ma lalo o ka turf e hiki ai i ka turf ke hana i nā pilikia e like me ka hoʻopiliʻana, e hoʻokiʻekiʻe,

Pehea e hoʻomoe ai i nā lau kūlohelohe ma ka lepo

ʻOiai e kau ana i ka lau kino ma ka lepoʻaʻole he kaʻina paʻakikī loa, pono ia e nānā i nā hana hewa e hōʻoia ai i kahi hoʻonohonohoʻana.

Laki 1: E hōʻiliʻili i kāu mau mea hana

No ka hoʻonohonohoʻana, e pono ai i nā mea hana kūikawā, e komo pū ana:

-ʻokiʻoki,ʻo Hoe, a iʻole shoevel
- rake
- Hoʻomaka i ka compactor a iʻole ka rula drum strum
- Bow Roke
-ʻO ka pnife pnife

ʻO ka hoʻolimalimaʻana i kahi mea kūʻai aku paha e pono ke aʻoʻia no nā wahi nui, e hana hou ana i ke kaʻina hana.

Laki 2: E wehe i ka Topsoil

E hoʻohana i kahiʻokiʻoki,ʻo Hoe, a iʻole eʻoki e hōʻoki i ka mauʻu i loaʻa i ka mauʻu, nā mea kanuʻoleʻole mai nā wahi i hōʻailonaʻia. E hōʻoia i ka weheʻana i nā pōhaku nui a iʻole nā ​​aʻa, a hoʻonoho i ka hohonu o ka sod i nā pila wela.

KaʻAnuʻu 3: Ka papa o ka papa

Ma hope o ka haʻaleleʻana o Topsoil, papa inoa i nā wahi o ke noi e hoʻohana ana i kahi rake. E hoʻomoʻa i nā wai i lalo i nā wahi i loko, a e noʻonoʻo e hoʻohana ana i kahi hoʻolālā plate a iʻole ke kīleʻa snuke stum e pae i ka lepo. Loaʻa iā 80-90% compation no nā hopena kūpono loa.

KaʻAnuʻu 4: Kūlana Kūlana

E hoʻopili i ka waihona kumu ma luna o ka wahi i hoʻomākaukauʻia. ʻO ka maʻamau, 1 ton of rock stite cevers cones 100 sq ft of turf of turf of turf for a 2 "base.

He aha ke kumu maikaʻi loa no ka mauʻu kūlohelohe?

No ka hapa nui o nā kikowaena Turf Hāʻawi kēia kumuhana i ka drainage a me kahi pae kiʻekiʻe, hiki ke hoʻopauʻia i 30 mau'āpana wai i kēlā me kēia hola. Hiki i ka Ukau ke kumu o ke kumu e pili ana i ke aniani, me 4 "ʻO ka'ōlelo aʻo maʻamau.

Pae a me ka hoʻohālikelike i ke kumu

Ke hoʻohana nei i kahi Roller SOW, plate compactor, a iʻole ka lima lima, e hoʻohālikelike i ke kumu kūpono e hana i kahi papa kūpono a paʻa. E hoʻomoe ana i ka wahi i ka wā e hoʻohālikelike ai i nā AIDS i ka hoʻokōʻana i nā hopena i makemakeʻia.
artificial grass dress your yard
Pono wau e kahakaha i lalo no nā lau kino?

ʻOiaiʻaʻole kauoha, e loaʻa ana kekahi mau noi i nā mea e pono ai mai kekahi mau turf i lalo:

- Padded Downlay no nā kahua haʻuki a iʻole turf ma ka pā
- Drainage ma lalo o nā hale o nā hale, nā luna me nā mea maikaʻiʻole, a iʻole nā ​​hale nohoʻole
- nā mea paʻahao no ka hanaʻana no ka hanaʻana i ka uluʻana o ka uluʻana

Laki 5: E hoʻomākaukau i ka Turf

E'ōwili i ka Turf Turf ma hope o ka wahi i kauʻia ma keʻano e kali ana no ka mea e maloʻo ai. E hōʻoia i ka Turf Turf ma kahi e hana ana i nā wahi'ē aʻe i loaʻa i mua.

Hana 6: E kau i ka Turf

E kau i kēlā me kēia papa o Turf me ke kōkua o kekahi kanaka, ke hāpaiʻana a me ke kauʻana ma ke kumu. Hōʻalo i ka hukiʻana i ka turf e pale i kahi papa unaven.

Laki 7:ʻoki i ka turf

E hoʻohana i kahi pahi Utility e hōʻoki ai i nā panena o Turf ma ka lalo ma lalo nei inā pono. Hana hou i nāʻokiʻoki me kahiʻano pōkole pōkole ma ka lōʻihi, e hōʻoia ana i nā paneʻeluaʻelua e pili ana me ka hoʻopāʻoleʻana.

Laki 8: E hoʻopili i ka Turf

E hoʻopili i nā kihi o nā panel pili i nā'ōnaehana o nā'ōnaehana ma keʻano he mea nui ma ke kumu, a hoʻohana i ka hoʻopiliʻana i nāʻaoʻao Turf. Ke kaumaha nei i ka lōʻihi o ke kai a hoʻohana paha i kahi alahele kaumaha no nā hopena kūpono loa.

KaʻAnuʻu 9: Hōʻalo i nā fibers Turf

Hoʻopili i nā fibers Turf e hoʻohana ana i kahi bron bron broom, backdide o kahi rake, a iʻole nā ​​kala kala. Kōkua kēiaʻano hana i ka mālamaʻana i nā bristles pololei.

KaʻAnuʻu 10: E hohola i ka infill

E hoʻopili pono i nā mea waiwai, e like me ka crums crumb crumb a iʻole holoiʻia silica sur ma luna o ka wahi holoʻokoʻa. Hoʻopili a hoʻohui paha i ka Turf ma waena o nā noi i waena o nā noi infull, e hana a hiki i ka loaʻaʻana o ka pae makemake.

ʻO ka manawa maikaʻi loa o ka makahiki e waiho ai i ka turf

ʻO ka manawa kūpono e waiho ai i ka turf kūlohelohe i ka wā mahana a maloʻo, maʻamau ma ka puna a me ke kauwela. ʻO kahi mahana kokoke i 60 degere Fahrenheit a ma luna aʻe he kūpono kūpono no ka hoʻokōʻana i nā hopena maikaʻi loa.
artificial grass
EMBARK ma kāu huakaʻi i kahi LUSH a me nā haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa ma waho e ka noʻonoʻoʻana i nā mea hiki ke noʻonoʻo i nā manawa kūpono e kau ai i ka mauʻu. Hāʻawiʻo Gacci i nāʻike koʻikoʻi a me ke alakaʻi no kahi hoʻonohonoho Turf kūleʻa kūleʻa.

Nā loulou kūloko
HomeNūhouKeʻimi nei i kaʻike o ka hoʻokomoʻana i nā lau kūlohelohe ma ka lepo

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna