Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeNūhouNā Manaʻo Kūʻai Kūʻai no keʻano o keʻano o keʻano

Nā Manaʻo Kūʻai Kūʻai no keʻano o keʻano o keʻano

2023-10-11
Pono ka hoʻonohonohoʻana o ka mauʻu kiʻekiʻe i ka hanaʻana i nāʻenehana hui kūpono no ka pauʻana o kahiʻoihana. Eia kahi papa hana ma ke alakaʻiʻana i ke alakaʻi e hoʻokō i nā seams flawless:
3D Artificial Grass
1. E hoʻololi i ka mauʻu: wehe i nā'āpanaʻelua o Turf

2. E hoʻopili i nā kihi: Hoʻopili i kēlā me kēia'āpana ma kahi o 300MM.

3. E hoʻomākaukau i nā seam: e hōʻoia i kahi hopena seamless, eʻoki i kahi liʻiliʻi o nā lālaniʻekolu o nā turts mai ka wahi i kauʻia. E nānā ponoʻole eʻoki i nā'ōpala o nā mauʻu, e like me kēia e hiki ai ke hoʻokaʻawale i keʻano o ke kai.

4. E nānā no ka trimming: e nānā pono i ka'āpanaʻoki. Inā loaʻa i ka pahi i ke kua i hope a me ka hopena i nā'āpana lau nahele, he mea nui e hana i ka'āpana i kahi e mālama ai i kahi'āpana i hanaʻia.

5. E noi i ka hoʻopaʻa inoaʻana i ka huiʻana: wehe i ka tape hui pū me ka laina waena o ke kai. E hōʻoia i kaʻaoʻao ākea o ka tape i lalo i lalo,ʻoiaiʻo ka paleʻana o nā maka i luna. Mālama i nā kihiʻelua o ka lipine me ka hoʻohanaʻana i nā kui a iʻole ka adhesive.

6. E hoʻopaʻa a me ke kūlana: E hoʻopili pono i nā kihi mauʻu ma luna o kaʻaoʻao o ka huiʻana, e lawe pū ana i nā'āpanaʻelua. Mālama i kahi 2 3mm Gap ma waena o nā kihi; he ākea nui a ākea paha ke alakaʻi i kahi seam kūponoʻole.

7. E hoʻokaʻawale i ka pile i luna: Inā e hoʻonui ka pile mauʻu ma luna o kaʻaoʻao o ke kai, e hoʻopili pono i kahi helehelena maʻemaʻe.

8. E hoʻopili i ka adhesive: me kahi pū mastic, e noi i kahi bead o ka hoʻopiliʻana ma lalo o kaʻaoʻao o ka'āpana lau o ka lau mua. A laila, e hoʻohui i kahi kihiʻelua o ka piko o ka lā mua i kaʻaoʻao mua, e hoʻomākaukau ana ia e hoʻokipa i ka'āpanaʻelua.

9. Ua loliʻo Seam: E kākau inoa i ke kōkua o kahi kōkua e kōkua mālie i ka noho pūʻana. I kēia kaʻina hana, he mea he nui ia e hōʻoia ai i ka kanuʻoleʻia o nā lau nahele, e like me kēia e hōʻole i ka kūpono o ke kai. Ma hope o ke komoʻana, hoʻomālamalama maʻalahi i ka seam e hoʻokaʻawale i ka adhespent. E nānā i nā seams like i kēlā me kēia 0.5m i ka wā e pale ai i kahi'āpana o ke kai.
artificial grass wholesaler
Ma ka hahaiʻana i kēia mau hana loea, hiki iāʻoe ke hōʻoia e pili ana i ka huiʻana o nā lau nahele i loko o kahiʻano maʻamau, hoihoi, a me ka lōʻihi lōʻihi no kāu hoʻonohonohoʻana.
HomeNūhouNā Manaʻo Kūʻai Kūʻai no keʻano o keʻano o keʻano

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna